Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Α1 ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τοπικό ντέρμπυ (μόνο στα χαρτιά!!!)
ΒΥΡΩΝ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ 4 - 3
4η σερί αγωνιστική & 2η στον όμιλο (ανάδειξης του πρωταθλητή) χωρίς νίκη
ο Κεραυνός Αφάλωνα.
¨Τελικός¨ το επόμενο παιχνίδι με Αιγέα Πλωμαρίου.

Ξυπνήστε επιτέλους.!!! Αυτό που εσείς καταφέρατε, δηλ. να σε σέβονται όλοι και να σε υπολογίζουνε είναι κάτι που το ζηλεύουν ΟΛΟΙ ειδικά όταν εσύ το έχεις κερδίσει με την αξία σου μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Και όπως λέει και ο λαός ¨χτίζεις¨ κάτι ωραίο σε βάθος χρόνου ενώ πολύ εύκολα το καταστρέφεις !!! Παλέψτε με όλες τις δυνάμεις και αποδείξτε την αξία σας ως ποδοσφαιριστές, τιμήστε την φανέλα της ομάδας μας του ΚΕΡΑΥΝΟΥ που μπορεί να μην έχουμε αγωνιστή στα εθνικά πρωταθλήματα της πατρίδα μας αλλά είμαστε από τα πρώτα ποδοσφαιρικά σωματεία της Λέσβου. Οι ¨παλιοί¨ του χωριού μας θυμούνται τις ρίζες αυτής της ομάδας γύρω στο 1926 ανεπίσημα ως ¨διαβολομάδα¨ και επίσημα το 1931 ως Κεραυνός.
Δείτε πως πανηγυρίζουν οι αντίπαλοι μας, λες και κατακτούν το πρωτάθλημα.
Αυτό μας κάνει ¨μεγάλους¨ ως ομάδα και μας δίνει το κουράγιο όλους μας, να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυνατά πιό ομαδικά πιο παθιασμένα!!!
Στο αγωνιστικό τώρα κομμάτι του παιχνιδιού, το τοπικό ντέρμπυ (μόνο στα χαρτιά) εξελίχτηκε σε μονόλογο του Βύρωνα Μόριας.
Ο Κεραυνός δεν ¨κατέβηκε¨ ποτέ στον αγώνα και θα ΄λεγε κανείς πως οι παίκτες μας ζήλεψαν αυτούς του Ολυμπιακού!!! λές & δεν επέστρεψαν ποτέ από τις εορτές των Χριστουγέννων & της Πρωτοχρονιάς, έτσι και οι δικοί μας βρίσκονται σε μόνιμες διακοπές. Εντάξει συγκρίσεις δεν γίνονται, ούτε επαγγελματίες είμαστε ούτε τα πλουσιοπάροχα συμβόλαια έχουμε υπογράψει και όλα γίνονται από ΑΓΑΠΗ προς το άθλημα.
Πού είναι ο Κεραυνός που είχαμε συνηθίσει και βλέπαμε και μας κάνατε τόσο περήφανους. Ας καθίσει ο προπονητής μας και όλοι μαζί οι παίκτες και να δουν πώς τρώγεται να πετυχαίνεις 3 γκολ εκτός έδρας και να μην παίρνεις ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας. Αλλά & ούτε γενικότερα η ¨εικόνα¨ της ομάδας δεν περπατάη.
Δεν θα ασχοληθούμε περισσότερο με τον συγκεκριμένο αγώνα και ούτε θα αναφερθούμε σε λεπτομέρειες. Για την ιστορία να αναφέρουμε τα γκόλ της ομάδας μας σημείωσαν ο Χαρατσιάρης Ζαφ. με πέναλτι, ο Πάστος Ηλίας και ο Τσαϊρης Νίκος ενώ θα ήταν αδικία να μην αναφέρουμε την θετική επανεμφάνιση μετά από πολύ καιρό (ίσως έπρεπε να χρησιμοποιηθεί πολύ νωρίτερα) του Βαλσάμη Τάκη ενός πολύ έμπειρου παίκτη. Φιλότιμος & με καλές στιγμές και ο Μπάχια Άγγελος. Όλοι οι υπόλοιποι κινήθηκαν στη μετριότητα.
Το διαιτητικό τρίο με πολλά λάθη εις βάρος του Κεραυνού τι περισσότερες φορές, δεν έδειξε την κίτρινη κάρτα σε αρκετές περιπτώσεις σε παίκτες του Βύρωνα λές και τους προστάτευε από πιθανή 2η κάρτα άρα κόκκινη.
Κεραυνός: Βουνάτσος, Χαρατσιάρης, Σγουρέλλης Δ., Βερβέρης (Γαλανός), Βούρος Π., Πατσέλλης, Σγουρέλλης Ν., Τσαϊρης, Πάστος, Μπάχια (Νίτης), Βούρος Ν.(Βαλσάμης).

Αγαπητοί μου αναγνώστες ένα θέμα που καίει χρόνια τώρα την ομάδα μας είναι το γηπεδικό.
Θέλουμε να πάψουμε να είμαστε οι ¨αιώνιοι¨ φιλοξενούμενοι, με ότι αυτό συνεπάγεται στο οικονομικό και ακόμη περισσότερο αγωνιστικά κομμάτι για τον ΚΕΡΑΥΝΟ μας.

Σε άλλα σχόλια μας θα αναφερθούμε λεπτομερώς για το θέμα αυτό.

***********

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου