Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012



ΔΙΑΓΟΡΑΣ Αγ. Παρασκευής  -  ΚΕΡΑΥΝΟΣ  Αφάλωνα
"Στην Αγία Παρασκευή, ο Κεραυνός Αφάλωνα αιφνιδίασε το Διαγόρα και προηγήθηκε 0-1 με γκολ του Λάμπρου Γιαλαμά. Ο υψηλόσωμος επιθετικός, στην επανεμφάνισή του στην Α' Κατηγορία, άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό. Η ομάδα του Στρατή Νησιώτη πέτυχε και το 0-2 στο 18ο λεπτό με γκολ του Τσακίρη.
Ο πανηγυρισμός του Γιαλαμά στα γκολ του Κεραυνού άναψε όμως τα αίματα στην κερκίδα και λίγο αργότερα, σημειώθηκε σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο, με οπαδό της γηπεδούχου ομάδας να εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο, κινούμενος απειλητικά προς το μέρος του ποδοσφαιριστή του Κεραυνού. Ο διαιτητής Πούλος διέκοψε προσωρινά τον αγώνα για επτά λεπτά, ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα και συνεχίστηκε μετά την απομάκρυνση του συγκεκριμένου ατόμου από τον αγωνιστικό χώρο."  !!!!!!!!!!!!!

Υ. Γ.(σχόλιο στο Facebook    Δουκάκη Ασημ.)
"ΚΥΡΙΟΙ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΛΕΣΒΙΑΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ,ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ 3 ΟΜΑΔΕΣ,ΓΙΑΤΙ Η ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ.ΣΕ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΙΑ Ο ΔΙΑΤΗΤΗΣ ΑΝΧΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 70 ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΓΚΟΛ Ο ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ,ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΚΑΤΙ "ΦΑΛΑΚΡΕΣ" "ΣΩΤΗΡΕΣ" ΤΟΥ ΛΕΣΒΙΑΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.....ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΜΕ 0-2 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 35 ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕ ΚΛΟΤΣΙΕΣ ΤΟΝ ΦΡΟΝΤIΣΤΗ ΤΙΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ(ΣΗΜΕΙΟΤΕΟΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΔΡΕΣ ΟΠΩΣ ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΠΛ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ)ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΜΠΟΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΝΤΟΚ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΕΛΙΚΟ 5-2 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΘΥΜΑΤΑ....ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΥ ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΩΡΑΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.................Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΦΙΛΑΣΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ........"

φίλοι μου........... τά  συμπεράσματα δικά σας ..!!!!!
Κατά τά άλλα   όοοοολοι μας  προσπαθούμε  να  εξαλείψουμε  την  βία  απο τους  αγωνιστικούς  χώρους ............

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου