Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014


Βλέποντας και γράφοντας


Η θέαση των πραγμάτων του «αιώνια» υπό 

κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου του χωριού μας 

(Αφάλωνα) καθώς και ο εμπαιγμός όλων των 

κατοίκων του από την Δημοτική Αρχή.

... το σύγχρονο «γεφύρι της Άρτας», που ολημερίς το 


χτίζανε και το βράδυ το γκρεμίζανε. ...

Δυστυχώς ή ευτυχώς οι αιρετοί κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Ελέγχονται όμως και για τις προκαταρκτικές ενέργειες πριν το αποτέλεσμα.
Δυστυχώς στην «υλοποίηση» και αυτού του έργου η Δημοτική Αρχή. με τον επιεικέστερο χαρακτηρισμό απέτυχε παταγωδώς. Ένα μικρό ποσό 7.000-8.000€ που ο ίδιος ο Δήμαρχος μας υποσχέθηκε ώστε να ξεκινούσε η διαμόρφωση χώρου από τα εκσκαφικά μηχανήματα δεν δόθηκε ποτέ. Για τόσα και τόσα άλλα έργα χρήματα πάνε και έρχονται και πάντα κατα σύμπτωση ανήμερα των εκλογών υπάρχουν με την σέσουλα!!!!!!!!!!!!!
Ακόμη και τώρα που γράφονται αυτά τα σχόλια «κάποιοι» έχουν δει αυτόν τον χώρο ως χωματερή ενώ κάποιοι άλλοι βέβαια με περίσσιο θράσος αφαιρούνε τόννους από πέτρες και χώματα για δικό τους πάντα όφελος!!! Η πλήρης αδιαφορία σε όλο της το μεγαλείο.
Αγαπητοί κύριοι της Δημοτικής Αρχής και γενικότερα του Λεσβιακού Αθλητισμού αν πράγματι αληθινά ενδιαφέρεστε για τον αθλητισμό στο νησί μας πως εξηγείται το γεγονός οτι πρίν απο 4 χρόνια δαπανήθηκε ένα αρκετά σημαντικό ποσό για αγορά οικοπέδου και την κατασκευή γηπέδου στον Αφάλωνα (σημειώνω οτι το ποδοσφαιρικό σωματείο Κεραυνός είναι απο τα ιστορικότερα και πρώτα σωματεία που εμφανίστηκαν στην Λέσβο προπολεμικά και συγκεκριμένα το 1931 μαζί με Παλλεσβιακό, Μυτιληναϊκό στον τότε ποδοσφαιρικό χάρτη) απο τότε και μέχρι σήμερα ολα ειναι στην "κατάψυξη".
Γήπεδα να γίνονται παντού και να βελτιώνονται πάντα γιατί μόνο τότε προσδοκάς το "καλύτερο".Σαφώς και πρέπει να αναδιαμορφωθούν τα γήπεδα Λουτρών , Μόριας, Παμφίλων και τα λόγια επιτέλους να γίνουν πράξεις!!!!!!!!!!! αλλά θα πρέπει να καταλάβετε ολοι "εσεις" και εννοώ και τους δημοσιογράφους οτι και εδω σ' αυτή την γωνιά του νησιού υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν το αυτονόητο δηλαδή η ομάδα μας να παίζει και αυτή στο δικό της γήπεδο οπως συμβαίνει με 'ολες τις υπόλοιπες!!!! τι ειναι αυτό που πιά δεν καταλαβαίνετε,η μάλλον δεν θέλετε να δείτε, καταντήσαμε για ολα τα χρόνια να είμαστε η "Καλλονή" της Super League
Εύχομαι να διαψευσθώ. Άλλωστε την όποια κριτική μου την ασκώ δημόσια και επώνυμα, και όχι με ψιθύρους και ανωνυμογραφίες. Και γίνεται αυτή η κριτική με σκοπό την ανάδειξη των λαθών και την διόρθωσή τους, ώστε να εκτελεσθεί επιτέλους ένα σοβαρό για το χωριό μας έργο.
Η Δημοτική Αρχή οφείλει να ξεκαθαρίσει με τις ενέργειές της, και σύντομα μάλιστα, όλα τα σύννεφα, που συγκεντρώνονται πάνω από το έργο,<Γήπεδο ποδοςφαίρου στον Αφάλωνα>
Μην ξεχνάμε βέβαια και τις Δημοτικές εκλογές.
Αναμένουμε.
 (3 φωτογραφίες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου