Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Βλέποντας και γράφοντας

Η θέαση των πραγμάτων του «αιώνια» υπό κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου του χωριού μας  (και όχι μόνον) καθώς και ο εμπαιγμός όλων των κατοίκων  του  από  την  Δημοτική Αρχή.
   
                              ... το σύγχρονο «γεφύρι της Άρτας», που ολημερίς το χτίζανε και το βράδυ το γκρεμίζανε. ... 

Δυστυχώς ή ευτυχώς οι αιρετοί κρίνονται εκ του αποτελέσματος.  Ελέγχονται όμως και για τις προκαταρκτικές ενέργειες πριν το αποτέλεσμα. 
Δυστυχώς στην «υλοποίηση» και αυτού του έργου η Δημοτική Αρχή. με τον επιεικέστερο χαρακτηρισμό απέτυχε παταγωδώς. Ένα μικρό ποσό 7.000-8.000€ που ο ίδιος ο Δήμαρχος μας υποσχέθηκε ώστε να ξεκινούσε η διαμόρφωση χώρου από τα εκσκαφικά μηχανήματα δεν δόθηκε ποτέ.
Ακόμη και τώρα που γράφονται αυτά τα σχόλια «κάποιοι» έχουν δει αυτόν τον χώρο ως χωματερή ενώ κάποιοι άλλοι βέβαια με περίσσιο θράσος αφαιρούνε τόννους από πέτρες και χώματα για δικό τους πάντα όφελος!!!  Η πλήρης αδιαφορία σε όλο της το μεγαλείο.
Εύχομαι να διαψευσθώ.  Άλλωστε την όποια κριτική μου την ασκώ δημόσια και επώνυμα, και όχι με ψιθύρους και ανωνυμογραφίες.  Και γίνεται αυτή η κριτική με σκοπό την ανάδειξη των λαθών και την διόρθωσή τους, ώστε να εκτελεσθεί επιτέλους ένα σοβαρό για το χωριό  μας έργο.
 Η Δημοτική Αρχή οφείλει να ξεκαθαρίσει με τις ενέργειές της, και σύντομα μάλιστα, όλα τα σύννεφα, που συγκεντρώνονται πάνω από το έργο,<Γήπεδο ποδοςφαίρου στον Αφάλωνα> 
Μην ξεχνάμε βέβαια και τις Δημοτικές εκλογές.  Αναμένουμε.


Παρακάτω  γίνεται ανάρτηση  φωτό του υπο διαμόρφωση χώρου.!!!!!














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου