Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Superleague & ΚαλλονήΚυριακή, 03 Νοεμβρίου 2013 - 18:37από Νίκος Τσιώκος
  
       Κριπιντίρης: «Φτερά για νέο ξεκίνημα»
    
         Ο Μιχάλης Κριπιντήρης πιστεύει πως η νίκη επί του Πανιωνίου θα δώσει φτερά στην Καλλονή για ένα νέο ξεκίνημα, μετά τα σερί αρνητικά αποτελέσματα.
    
        Στις νίκες επέστρεψε η Καλλονή, ύστερα από αρκετά αρνητικά αποτελέσματα, καθώς επικράτησε με 3-2 του Πανιωνίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Το εν λόγω «τρίποντο» θα δώσει στον σύλλογο της Μυτιλήνης φτερά για νέο ξεκίνημα, όπως ανέφερε στις δηλώσεις του ο Μιχάλης Κριπιντήρης.
«Ήταν μια σημαντική νίκη. Την είχαμε ανάγκη γιατί προερχόμασταν από ένα σερί αρνητικών αποτελεσμάτων. Είχαμε πει ότι θα τα δώσουμε όλα στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη.
Η ομάδα έδειξε ψυχικά αποθέματα τεράστια, δείξαμε ότι είμαστε μια καλή ομάδα και καταφέραμε να γυρίσουμε δυο φορές το σκορ. Ο Πανιώνιος έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Αυτή η νίκη μας δίνει φτερά και πιστεύω ότι θα κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα.
Είμαστε καλοί σαν ομάδα και αδικούμε τους εαυτούς μας. Από αύριο πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο ματς και η ομάδα θα παρουσιαστεί το ίδιο καλή και στη συνέχεια. Κάθε ματς το βλέπουμε ξεχωριστά. Η Βέροια είναι μια πολύ καλή ομάδα, θα δουλέψουμε όπως πρέπει και πάμε για ένα θετικό αποτέλεσμα»
, είπε ο στόπερ και αρχηγός της ΑΕΛΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου